OM DALAKATESSEN

Dalakatessen drivs av travbanorna Dalatravet Romme och Rättvik tillsammans med krögaren Robert Tamm. Bolaget tog över travrestaurangerna samt all övrig servering av mat och dryck på travbanorna januari 2014.

Vi som personal på Dalakatessen har ett centralt mål, att våra gäster ska få en positiv aha-upplevelse när de besöker oss. Oavsett om det gäller lunch en vanlig vardag på Charlies Bar eller en travkväll på restaurangen.

Våra kockar har ett stort fokus på högkvalitativa råvaror och gärna lokalproducerat. Därför köper vi främst vår potatis från Roslunds Potatis i Stora Skedvi, kött från Siljans Chark och knäckebröd från Leksands bröd. Med bra råvaror, spetsade smaklökar och en dos kärlek hoppas vi att ni blir nöjda med ert besök hos oss.

På våra travkvällar erbjuder vi en stor variation av mat, allt ifrån dagens husman på stallfiket till buffé eller trerätters på restaurangen. För mer information besök gärna fliken Mat på travdagar eller klicka här så kommer du direkt dit.

 

Förutom mat och dryck under travdagar erbjuder vi även:

Lunch

Varje dag kl 11- 14 serverar vi lunch på Charlies Bar som ni hittar i totohallen på Dalatravet Romme. Här dukar vi upp vår buffé som alltid erbjuder två varmrätter, stort salladsbord, kaffe och kaka för 89 kr.

Event

På travbanan i Borlänge har vi ett flertal olika lokaler att erbjuda om ni skall ha en fest med företaget eller släkt och vänner. Det spelar inget roll om ni är 50 eller 350 personer, vi löser det!

Catering

Via oss kan ni catera mat till lunchmötet, företagsfesten eller studentskivan. Ni väljer själva vilken typ av buffé samt inom vilken budget den skall hållas. Om ni vill kan vi även leverera lunchlådor till företaget. Här hittar ni menyförslag för cateringuppdrag. 

 

Våra lokaler - Travgalan 2014